CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 26, 2012

Dapat kerja..Alhamdulillah =)

Currently work as secretary - at Alliance Life Insurance Malaysia

Tak sabar menanti esok..hehe
Pertama kali masuk kerja.Rasa berdebar je hati.Tak pe yang penting dapat pengalaman.
Nasib baik bos tu terima walaupun hanya kerja sementara memenuhi cuti selama tiga bulan ni.
Bos tanya juga kenapa tak nak kerja tetap terus.Insyallah kalau semua ok,environtment ok,keje pun ok boley jugak apply lepas abis belajar ni untuk sementara sebelum sambung master.

Sebenarnya tak berapa tahu sangat camne kerja secretary ni.Tapi menurut bos cuma siapkan kertas kerja,report,masuk data,kemas meja bos,susun2 kertas,so mcm tak susah sangat lah.Hope dapat wat kerja dengan baik.=)

Alhamdulillah semuga dipermudahkan semua.


Wallahualam

2 comments:

lovemeornot said...

wah..bagusnye..syukur la.congrats =)

Nur said...

hehe..terima kasih lovemeornot..terima kasih ye sb sudi menjengah ke blog saya..=)..dah blog walking ke blog awak.u have a nice blog..hehe.bestnye la dapat makan strawbery chocolate kat cameron highlands =)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Berita Tentang Islam Di Seluruh Dunia