CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 20, 2012

Alhamdulillah



Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Hari ni result keluar.Tepat pukul 6.30 pm dgn tak sabarnya buka laman web uia.Dan bila tengok result,syukur ya Allah.Walaupun kecewa sket sebab advance database dapat b ngn final year projek.Tapi mungkin rezeki takat ni je yang Allah beri.Jadi bersyukur, yang penting dah wat yang terbaek.

Code
Course Title                                                        Grade
















INFO 4102
ADVANCED DATABASE                                     B+









INFO 4502
CYBER LAW & ETHICS                                     A+
















INFO 4999
FINAL YEAR PROJECT II                                  B
















LE 4000
ENGLISH FOR ACADEMIC WRITING (EAW)        B


























GRADE POINT AVERAGE(GPA) :3.333
























Bila tengok result banyak btol yang B nye.yang A nye satu je.
Kena tingkatkan lg usaha nie.














Ya Allah pemudahkanlah semua.Subjek pun dah tak byk tinggal.
3 je tapi nasib bek bley wat additional subjek.







Ley jugak tambah pointer.*smile =)*.

And another good news,my dearest little sister yang baru
dapat result spm hari tu pun dapat uia jgk.
Alhamdulillah..hehe.Senang, nak balik pun boleh balik sekali.
Nak lawat dia pun xjauh kat matrik pj je.
Tapi dia pat kos English.Malu pulak,akak dapat b english..hehe.

Tapi ape pun sebagai akak,aku bersyukur dia dapat uia.
Sekurangnya environtment islamik tu dah ada.
Library asing laki perempuan.
Jadi terpulanglah pada dia untuk menilai
dan mengikut yang bagaimana.
Alhamdulillah jugak uia ni pun dia sendiri yang pilih n nak
walau pada mula takut sebab takde basic arab.
Padahal,akak dia yang ade basic arab
ni pun masa amik exam kt uia dah tak brape
 ingat dah macam orang takdebasic.
Pastu kn mula dari bwh balik.hehe(shhhhhhh...rahsia).
One more thing,dia kata nak
dekat dengan akaknya..hehe.(terharu ~ sob3).

Dan adik laki yang baru dapat result pmr tu pula
dapat mrsm pengkalan chepa di kelantan.
Syukur sebab mrsm tu pnuh dengan islamik environment.
Dan semakin nampak perubahan dia sejak masuk mrsm tu .
Dah rajin pergi ikut ayah sembahyang jemaah di surau.
Result dia pun semakin naik.
Muga perubahan ini akan terus berkekalan.Amin.

To my little sis,

All the best
Kak nur doakan kamu berjaya dunia n akhirat
Kita sama-sama berjuang ye
Balas jasa ibu dan ayah 
Setiap kali solat doakan kluarga kita
Biar diberkati Allah dunia dan akhirat
Muga hidup kita sekeluarga sentiasa dipermudahkan
Dan dimurahkan rezeki.

Amin Ya Rabb



Wallahualam 


































2 comments:

'uyuni said...

alhamdulillah..tahniah tra=)

Nur said...

terima kasih ayu..=).ayu online ke.rindu nk chat ngn ayu.ayu kita xamik shotsem tau..hepi x..hehe.=)..jodoh kita kuat lg kot ngn ayu.hihihi..ley mtk sbilik lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Berita Tentang Islam Di Seluruh Dunia